Начало

Добре дошли в страницата на Училищно настоятелство на 157 Гимназия с изучаване на чужд език „Сесар Вайехо“!
Разчитаме на вашата подкрепа, идеи и съдействие да изградим съдържанието на страницата по най-добър начин, така че да представя ясно и достъпно за всички, които имат интерес : кои сме, какво желаем да постигнем в съвместната ни дейност и как.
Моля, изпращайте вашите въпроси, предложения или общо – по дейността на Настоятелството, на групов имейл: 157sn.sofia@gmail.com
Благодарим ви!
Съвет на настоятелите.

27.09.2016

Уважаеми родители,

Във връзка с изискванията за задължителни застраховки „Злополука” на учениците, тази година, Съветът на настоятелите  на  Сдружение „Училищно настоятелство на 157 Гимназия с изучаване на чужд език Сесар Вайехо” взе решение груповата застраховка на учениците от 157 ГИЧЕ да бъде направена в ЗК Армеец. При избора на компания бяха взети под внимание следните параметри:

  • Покрити рискове
  • Застрахователно обезщетение
  • Най-ниска цена за съответното ниво на покритие.

Повече информация за застраховката можете да прочетете тук .

15.09.2016

Днес беше официално откритa новата учебна година. Тържеството се проведе във физкултурния салон на училището, което беше перфектно организирано от членовете на Ученическия съвет. Гости на събитието бяха вече завършили възпитаници на гимназията, които поздравиха всички ученици и учители и пожелаха попътен вятър на „зайците” J. Ние от Училищното настоятелство се присъединяваме към пожеланията за успешен старт на учебната година, високи резултати през учебната година, много нови приятели и усмивки по лицата на всички.

Май 2016

В края на месец май 2016 г. се проведе Общо събрание на настоятелството и се излъчи нов състав на Съвета на настоятелите – трима родители на деца от училището: Диана Петрова, Миглена Георгиева и Полина Стойчовска.

Амбцията на новия съвет е да продължи установените традиции и добри практики на Настоятелството, както и да разшири, разнообрази дейностите, според наличните ресурси – активно участие на колкото се може повече родители и набраните средства.

Всичко това е възможно да се реализира само в съвместна работа на родителите, учителите и учениците от нашето училище!