Уважаеми родители, искам да споделя с Вас една покана за онлайн дискусия.

Вярвам, че ще бъде интересно предизвикателство за Вас.

„Татко означава толкова много! Добър приятел, стабилна опора, голямо вдъхновение, истински пример…

Каним Ви да допълним заедно най-дългия списък в живота на всеки от нас с онлайн дискусия, в която ще се опитаме да разберем кой е Татко днес. С участието на представители от осем организации, посветили своето време и експертиза на семейните отношения, ще изградим образа на съвременния баща, неговото място у дома и в обществото.

Ще обърнем внимание и на най-интересните моменти от историята на Националната кампания „Да бъдеш Баща“ и ще споделим данни от нейно актуално проучване сред българските родители.

Кой всъщност е Татко? Ще разберем на 27 февруари от 11:00 ч.

Очакваме Ви във фейсбук страницата на „Да бъдеш Баща“. “

ИДЕЕН ФОКУС: Националната кампания „Да бъдеш БАЩА“ подкрепя участието на мъжете в живота на детето с цел създаване на семейна среда, благоприятстваща пълноценното детското развитие. “Да бъдеш Баща” e част от международната „MenCare – a global fatherhood campaign“, която се провежда в над 20 държави в целия свят (www.men-care.org). В Източна Европа „MenCare“ се реализира за първи път, като основите на кампанията се полагат в България от 10 организации, обединени от каузата на „Да бъдеш Баща“.