Засаждаме бъдеще

Една кампания за повече дървета за България, засадени от децата на България.

Нека заедно да подобрим света, в който, живеем и въздуха, който дишаме!
Участвайте в играта и спечелете  истински дървета за нашата гимназия!

Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават  въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и  зелени, доказано правят хората по- спокойни и здрави.

Но това не е всичко!

Да засадиш дърво и да оставиш следа е нещо, което всяко човешко същество трябва да изпита. Искаме Вие, нашите ученици, да се влюбите в природата, защото, ние хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме, а Земята има нужда от нашата помощ.

Ето защо фирма Daikin заедно с www.gorata.bg (Когато станем 100 000 ще посадим гора)  стартира проект, който да даде възможност на хиляди ученици да засадят и отгледат свое собствено дърво.

Затова до 15 октомври 2018 година фирма Daikin дава възможност на всички ученици в България да спечелят дървета, които да засадят и отгледат в своите училища и да се научат как да се грижат за тях.

Приканваме Ви да посетите страницатана учениците от осми „В“ клас, представители на нашата гимназия на адрес: https://­daikin.gorata.bg/­vote/­157-gimnaziya-s-izuch­avane-na-chuzhd-ezik­-sesar-vayeho-viii-v­-klasи да гласувате, мили ученици!

Поканете и Вашите приятели и близки да гласуват!

Повече за тази хубава инициатива бихте могли да научите на следния адрес:

https://www.daikin.bg/bg_bg/planting-future.html