Предстои:

МАРТ 17

Форум: Родителска среща – „От нас зависи“

 

Горещи теми за детската онлайн безопасност на първата родителска среща „От нас зависи“

Заповядайте на първия родителски форум, посветен на детската онлайн безопасност. Събитието е организирано от Теленор в партньорство с Центъра за безопасен интернет, Асоциация Родители и „Майко Мила!“ и е част от съпътстващата програма на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Родителският форум е безплатен и всички желаещи могат да запазят своето място след онлайн регистрация на https://www.eventbrite.com/e/43531792764

Целодневното събитие е под надслов „От нас зависи“ и има за цел да представи на родителите заплахите, пред които са изправени децата в интернет, и начините за тяхното преодоляване. Родителската среща ще събере на едно място експерти, които ще представят пред родителите какви са предизвикателствата на дигиталната ера, какви са дигиталните нужди и интереси на техните деца.

С това събитие Теленор потвърждава ангажимента си да подкрепя чрез обучения различни целеви аудитории на правилата за онлайн безопасност. След поредица инициативи за онлайн безопасност, насочени към запознаването на децата с рисковете в интернет и начините за справяне с тях, Теленор поставя началото и на кампания, целяща да запознае и родителите с възможностите и интересите на техните деца в глобалната мрежа.

https://www.facebook.com/events/150663375623123/permalink/152627668760027/